Vindict Wijnbar Amsterdam Noord
Gastronomie
Sico de Moel
Gastronomie
08/15/2023
1 min
0

Vindict Wijnbar in Amsterdam Noord

08/15/2023
1 min
0

Amsterdam Noord heeft een bijzondere plek voor wijnliefhebbers - Vindict Wijnbar. Met een indrukwekkende selectie van Nederlandse en internationale wijnen, een warme ambiance en een team van gepassioneerde wijnexperts.


Passie voor Wijn

Richard Dietz en Roderick Meijer, de kracht achter Vindict, hebben al twee wijnwinkels op hun naam in Amsterdam. Samen met chef-kok Samir Doueiri en sommelier Jan-Jaap Altenburg hebben ze nu ook een prachtige wijnbar geopend in Amsterdam Noord. Hun passie voor wijn is duidelijk voelbaar en zichtbaar in elke hoek van Vindict.


Een Wijnkaart om van te Dromen

Wat Vindict echt onderscheidt, is de indrukwekkende wijnkaart met meer dan honderd Nederlandse wijnen. Elke wijn op de kaart heeft de persoonlijke goedkeuring van Jan-Jaap Altenburg. Hij heeft persoonlijk veel van de producenten bezocht en hun wijnen leren kennen. Dit toont een diepgaand begrip en respect voor het ambacht van wijn maken.


Vindict WijnbarUnieke Wijnervaringen

Bij Vindict draait alles om unieke wijnervaringen. Het menu is gemaakt van een wijnkistje dat met liefde is bewerkt en biedt een breed scala aan Nederlandse wijnen, elk per glas te bestellen. Dit is een uitnodiging om te verkennen en te ontdekken, om te genieten van de diversiteit van Nederlandse wijnen.


De Smaak van Nederlandse Wijnen

Een van de bijzondere hoogtepunten van Vindict is de nadruk op Nederlandse wijnen. Het assortiment omvat niet alleen bekende internationale namen, maar ook lokale pareltjes. Vindict heeft zelfs zijn eigen wijn gemaakt in samenwerking met Wijngoed Wolf in Brabant, gemaakt van de Sauvignac-druif. Deze wijn brengt het beste van Nederlandse wijnbouw naar voren en toont de groeiende kwaliteit van Nederlandse wijnen.


Waar is het?

Gelegen aan de Docklandsweg in Amsterdam Noord, heeft Vindict de perfecte omgeving gecreëerd voor wijnliefhebbers om te ontspannen en te genieten. De bar is gemaakt van acaciahout van wijngaard Dassemus in Chaam, wat een warme en authentieke uitstraling geeft. De kandelaars gemaakt van wijnflessen en de kurken akoestische panelen dragen bij aan de knusse sfeer.


Onze tips

Proef de Nederlandse Trots
Ga voor een glas Nederlandse wijn van de uitgebreide wijnkaart en ontdek de groeiende kwaliteit en diversiteit van Nederlandse wijnen.

Wine in Black
Durf het avontuur aan en bestel een verrassingswijn geserveerd in een zwart glas. Raad de druifsoort en krijg de wijn gratis!

Combineer met Kaas
Naast uitstekende wijnen biedt Vindict ook geweldige kazen. Maak je wijnervaring compleet met een smakelijke kaasplank.

Verken Lokale Smaak
Geniet van de Nederlandse klassieker garnalencocktail met avocado en citroen, een perfecte aanvulling op de Nederlandse wijnen.


Reserveren:


Vindict Wijnbar is een plek waar passie, toewijding en kennis samenkomen om een unieke wijnervaring te creëren. Of je nu een doorgewinterde wijnkenner bent of net begint met het verkennen Nederlandse wijnen, Vindict zal je zeker verrassen.

Reacties
Categorieën