Duurzaam Investeren

WIJNdomein Bergen

proeverijen - picknicks - wijncadeau's

WEBSHOP

beleef de wijngaard
Picknick op de Wijngaard
Lunchen naast je eigen Wijnrank

Picknick op de wijngaard

Houd je van wijn, maar ook van natuur en het buitenleven? Wat is er dan heerlijker dan te genieten van een heerlijke picknicklunch op de wijngaarden van Domein Bergen?


Er staat een picknickmand voor je klaar vol duurzame en lokale lekkernijen. Picknicken is de perfecte manier om te ontspannen en te genieten van de rust en ruimte van wijngaard. 


Domein Bergen biedt wijnliefhebbers de unieke kans om te picknicken naast je eigen wijnstok. Dit is een extra speciale ervaring die je nergens anders kunt beleven.

Proeverij tussen de Wijnranken

WIJNPROEVERIJ in het veld

Wijnliefhebbers die op zoek zijn naar een unieke en leerzame ervaring, kunnen hun hart ophalen bij Domein Bergen. Wij bieden wijnproeverijen aan op onze prachtige wijngaard, onder leiding van de wijngaardenier zelf.


Tijdens deze proeverij proef je verschillende Nederlandse wijnen van de beste wijngaardeniers van Nederland. In de frisse buitenlucht proef je 9 verschillende Nederlandse topwijnen. Hierbij leer je alles over de nieuwe druivenrassen, vinificatietechnieken en duurzame wijnbouw in Nederland.


De wijnproeverij is een gezellige informele bijeenkomst in de wijngaard met 10 tot 15 wijnliefhebbers. De Wijnproeverij duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur.

Valentijn Wijn Cadeau
je eigen wijnrank op Domein Bergen

WIJNSTOK CADEAU

Zoek je een speciaal cadeau voor een èchte wijnliefhebber? Met "Wijnstok Cadeau" adopteer je een eigen wijnstok in onze wijngaard en beleef je het hele wijnmaak proces van begin tot eind, inclusief lidmaatschap voor de eerste 5 jaar.


Het is natuurlijk een geweldige ervaring om te zien hoe de wijnstok die je zelf hebt aangeplant zich in de loop der jaren ontwikkelt tot prachtige wijnrank. Hoe je eigen druiven worden geoogst en gevinifieerd tot een unieke fles wijn, waar je trots op kunt zijn.


Jouw wijnliefhebber wordt nauw betrokken bij alle facetten van het ambachtelijk proces van wijnmaken. Van aanplant, duurzaamheid, kwaliteit, terroir, het werk op de wijngaard, de vinificatie, tot het meedelen in de gebottelde opbrengsten.WEBSHOP

Welkom op de Wijngaard

  • Rondleiding door de Wijngaardenier , € 12,50 p.p. 
  • Picknick in de Wijngaard , € 26,25 p.p.
  • Wijn Spijs Proeverij Nederlandse wijnen , € 52,50 p.p.


Cadeaubon voor de Wijnliefhebber

  • Picknick op de Wijngaard ,  € 52,50 (voucher voor 2)
  • Wijn Spijs Proeverij Nederland ,  € 105 (voucher voor 2)
  • Je Eigen Wijnrank , vanaf € 396 (5 jaar)


Duurzame Nederlandse Wijnbouw