Grapevine

24 speciale wijnstokken op Domein Bergen

  • aanplant 2022
  • keuze uit 6 moderne druivenrassen
  • eigenaarschap voor de volledige levensduur van de wijnstok
  • full-service verzorgd
  • inclusief de opbrengsten van de wijnstok
  • vrij verhandelaar

Full-service

Met de Grapevine-NFT ben je volledig eigenaar van de wijnstok. De wijnstok is in Mei 2022 voor je aangeplant op de wijngaard van Domein Bergen. Zolang je wijnstok op Domein Bergen staat wordt deze full-service verzorgd door onze wijngaardenier.

Opbrengsten

Per oogst ontvangt de eigenaar van de Grapevine-NFT Domein Bergen Coins (DBC-tokens). Hiermee kun je de wijnen en andere opbrengsten van het domein kopen. Wijnen en andere opbrengsten van Domein Bergen worden niet commercieel verkocht en zijn exclusief beschikbaar voor leden en eigenaren van het domein.

Hoe het werkt

Bezitters van een Grapevine-NFT ontvangen automatisch DBC-tokens aan de hand van de leeftijd en opbrengsten van de wijnstok. Zodra er wijn gebotteld is kunnen er flessen worden gereserveerd, hiervoor wordt betaald in DBC-tokens. Gereserveerde wijnen kunnen worden opgehaald op het domein op worden opgestuurd naar de eigenaar.

Verhandelbaar

Mocht je je Grapevine toch willen verkopen, dan is dat mogelijk. Het eigenaarschap van de Grapevine-NFT is overdraagbaar. Dit kan ook via platformen als OpenSea en Solsea. De eventuele verkoopprijs van je Grapevine bepaal je zelf. Per transactie bedraagt de vintnersfee voor Domein Bergen 10%.

aankoop

Binnenkort start de verkoop van 24 exclusieve Grapevine-NFT’s op Domein Bergen.